Клиника за очне болести

Адреса: Пастерова 2, Београд
Е маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Клиника за очне болести налази се у склопу КЦС-а. Ради у здању које има око 7.000 м2 распоређених у три међусобом повезане зграде. Функционално је подељена на поликлинички и стационарни део. Поликлиника има једну општу/тријажну амбуланту (амб. 1), која је истовремено и амбуланта за ургентна стања, и још 11 специјализованих амбуланти.


Услед ванредне ситуације изазване ширењем заразне болести проузроковане ЦОВИД 19 вирусом, обавештавамо Вас да ће за све информације на располагању бити контакт телефон 011/366-21-76.

 

Директор Клинике:
Проф. др Миленко Стојковић
Ванредни професор Медицинског факултета Универзитета у Београду

Заменик директора за здравствену делатност:
Проф. др. Мирослав Кнежевић
Ванредни професор Медицинског факултета Универзитета у Београду

Помоћник директора за научно-наставну делатност:
Проф. др Драган Вуковић
Ванредни професор Медицинског факултета Универзитета у Београду

Главна сестра Клинике:
Зорица Војиновић
Виша медицинска сестра

Секретарица Клинике:
Љубица Станковић

Клиника за очне болести, као врхунска здравствена институција у области офталмологије, располаже кадровима, опремом и неопходним знањем за збрињавање најтежих болесника из ове области. Индикациони спектар за пријем и лечење на Институту веома је широк – готово комплетна офталмолошка патологија.