Александар Вучић обишао повређеног Ненада Митровића

Тешко повређеног Ненада Митровића, активисту СНС, који је данас хитно примљен у Ургентни центар КЦС, поподне је обишао председник СНС и потпредседник владе Србије, госп. Александар Вучић, у пратњи директора Ургентног центра, др Златибора Лончара.

Након што је обишао Митровића, који је са тешким повредама главе смештен на одељење неурохирургије Ургентног центра, госп. Александар Вучић кратко се обратио представницима медија: “Ово је још један у низу напада на чланове СНС и срамни биланс насилничке и вулгране кампање која се води против наше странке. Могу свима да поручим - уколико неко верује да је јачи од државе, у великој је заблуди”. Он је додао да физичко насиље, као и било који други облик претњи нису метод политичке борбе, недопустиво је, истако је Вучић, да било ко, без обзира на то које политичке ставове заступа, угожава сигурност, здравље и живот других људи.


Како је раније у току дана саопштио директор полиције Милорад Вељовић, око 10 часова на подручју месне заједнице Јабука, активиста СРС Петар Вујасиновић из тог места, напао је Живорада Митровића и његовог сина Ненада. Том приликом Ненад је задобио теже повреде главе, након чега је превезен у Ургентни центар КЦС, где му је указана сва неопходна медицинска помоћ.

(Медјиа центар КЦС, 21.април, 2013.)