Klinika za očne bolesti

Adresa: Pasterova 2, Beograd
E mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Klinika za očne bolesti nalazi se u sklopu KCS-a. Radi u zdanju koje ima oko 7.000 m2 raspoređenih u tri međusobom povezane zgrade. Funkcionalno je podeljena na poliklinički i stacionarni deo. Poliklinika ima jednu opštu/trijažnu ambulantu (amb. 1), koja je istovremeno i ambulanta za urgentna stanja, i još 11 specijalizovanih ambulanti.


Usled vanredne situacije izazvane širenjem zarazne bolesti prouzrokovane COVID 19 virusom, obaveštavamo Vas da će za sve informacije na raspolaganju biti kontakt telefon 011/366-21-76.

 

Direktor Klinike:
Prof. dr Milenko Stojković
Vanredni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Zamenik direktora za zdravstvenu delatnost:
Prof. dr. Miroslav Knežević
Vanredni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Pomoćnik direktora za naučno-nastavnu delatnost:
Prof. dr Dragan Vuković
Vanredni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Glavna sestra Klinike:
Zorica Vojinović
Viša medicinska sestra

Sekretarica Klinike:
Ljubica Stanković

Klinika za očne bolesti, kao vrhunska zdravstvena institucija u oblasti oftalmologije, raspolaže kadrovima, opremom i neophodnim znanjem za zbrinjavanje najtežih bolesnika iz ove oblasti. Indikacioni spektar za prijem i lečenje na Institutu veoma je širok – gotovo kompletna oftalmološka patologija.