Najava događaja

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
jul 2024
pon uto sre čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Konzilijum

Postovane kolege,

U skladu sa novim odredbama rada Urološko – Onkološkog Konzilijuma Kliničkog Centra Srbije, obaveštavamo vas da je neohodno da uz svu prateću dokumentaciju obavezno popunite formular sa svim traženim informacijama.

Pacijenti koji ne budu imali popunjen formular, biće vraćeni, i to će se smatrati lekarskom greškom. Molimo vas da pažljivo pročitate koje su sve informacije potrebne da budu navedene u formularu.

Formular sa uputstvom za popunjavanje, kao i formular koji treba popuniti možete preuzeti sa web stranice Klinike za Urologiju KCS.

Formular sa uputstvom za popunjavanje – u poljima koja treba popuniti postoje pitanja na koja treba odgovoriti, tj, uneti tražene podatke

Obaveštenje lekarima koji šalju pacijente na Urološko – Onkološki Konzilijum – navedene su smernice u vezi sa razlozima upućivanja

Formular za popunjavanje – prazan formular koji možete skinuti sa našeg sajta i direktno u njega na računaru uneti tražene podatke (polja za unošenje podataka mogu se slobodno povećavati, i zato ne predlažemo da štampate formular pre popunjavanja)

Važna napomena je da kod pacijenata sa karcinomom prostate uz popunjen odgovarajući formular, obavezno treba popuniti i sledeća dva formulara: Osnovne informacije o pacijentu i Evidencija u toku terapije kod pacijenata koji primaju LHRH.

Molimo vas da se pridrzavate svih preporuka u cilju povećanja kvaliteta rada.

Formulari

Karcinom mokraćne bešike – pacijenti koji prethodno nisu primali hemioterapiju
Karcinom mokraćne bešike – pacijenti koji su prethodno primali hemioterapiju
Karcinom prostate - pacijenti kod kojih je urađena bilateralna orhiektomija  
Karcinom prostate - pacijenti kod kojih je uradjena radikalna prostatektomija
Konzilijum za kalkulozu