Обавештење о пријему дипл. инг. грађевинске/архитектонске струке, шефа магацина, ПР менаџера, и фактириста у радни однос на одређено време до 3 месеца

По основу конкурса објављеног на интернет страници Министарства здравља РС, на интернет страници Националне службе за запошљавање и интернет страници Клинничког центра Србије дана 24.02.2017. године, обавештавамо вас да сe Одлуком в.д.директора бр. 4069 oд 17. 03.17.године

I У радни однос на одређено време у трајању од три месеца за радно место дипломираног инжењера грађевине или архитектуре за Службу за техничке и друге послове у Клинички центар Србије прима кандидат:
1. Андрија Перовић

II У радни однос на одређено време у трајању од три месеца за једног ПР менаџера за Управу и секретаријат у Клинички центар Србије прима кандидат:
1. Иван Јојкић

III У радни однос на одређено време у трајању од три месеца за једног шефа Одсека централног магацина у Клинички центар Србије прима кандидат:
1. Радош Зечевић

IV У радни однос на одређено време у трајању од три месеца за 2 извршиоца на радном месту фактуриста за Службу за економско финансијске послове у Клинички центар Србије примају следећи кандидати:
1. Марина Милијанчевић
2. Jасмина Николић

Свим кандидатима који су конкурисали, а нису примљени у радни однос захваљујемо се и молимо да подигну своја документа у року од десет дана од дана објављивања обавештења у просторијама Службе за правне послове, радним данима од 08.00 до 15.00 часова, на основу архивског броја предате документације.

С поштовањем,

В. Д. ДИРЕКТОР
Доц. др Милика Ашан