Обавештење Центра за поликлиничку делатност - Поликлиника

Обавештавамо Вас да је у Центру за поликлиничку делатност - Поликлиника почела са радом „Консултативна амбуланта клиничке фармакологије", намењена консултацијама за хоспитализоване пацијенте Клиника и Центара у оквиру УКЦС. Све упућене консултације обавиће прим. др сци. мед. Драгана Кастратовић, спец. клиничке фармакологије.

С поштовањем, 
Директор Центра за поликлиничку делатност - Поликлинике
Виши научни сарадник
Прим. др сци. мед. Снежана Половина

Обавештење о раду Поликлинике УКЦС током реконструкције зграде Поликинике

Због радова на реконструкцији зграде УКЦС, објекат Поликлинике престаје са радом од 01.04.2021. године.

Табела са распоредом нових локација и бројевима телефона служби Поликлинике

Потписан предлог колективног уговора за Универзитетски клинички центар Србије

В.Д. директор Универзитетског Клиничког центра Србије проф. др Милика Ашанин и представници репрезентативних синдиката прим. др Радмила Обреновић испред Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Србије ЈСО УКЦС, Нађежда Ђуричић испред Синдиката "Независност" УКЦС, Катарина Росић испред Уједињеног синдиката Србије УКЦС и Надежда Алексић испред Синдиката медицинских сестара и здравствених техничара УКЦС потписали су дана 30.01.2023. године предлог Колективног уговора за Универзитески клинички центар Србије.

Опширније...

Универзитетски клинички центар Србије обележио крсну славу лекара

Светом архијерејском Литургијом у капели Светих Врача и ломљењем славског колача у Новој згради Универзитетског клиничког центра Србије свечано је обележена крснa славa лекара Свети Козма и Дамјан.

Опширније...

Центар за нуклеарну медицину са позитронском емисионом томографијом добио је ЕАРЛ акредитацију Европског удружења нуклеарне медицине и статус Центра изврсности

Центар за нуклеарну медицину са позитронском емисионом томографијом је већ годинама акредитован од стране Агенције за акредитацију здравствених установа Србије (АЗУС) и од стране Европског удружења нуклеарне медицине (EANM) као центар за клинички рад и као центар за обуку.

Опширније...

ОДГОВОР поводом новинског чланка НОВА (објављеног 05.10.2022)

На Клиници за пулмологију, Универзитетског клиничког центра Србије (УКЦ) у свакодневном раду са пацијентима ангажовано је 66 лекара и 150 медицинских сестара и техничара, који збрињавају не само пацијенте из Београда него из целе Србије. Клиника је једина пулмолошка установа у Београду отворена 24 ч седам дана у недељи.

Опширније...

Завршена реконструкција и проширење Клинике за васкуларну и ендоваскуларну хирургију

Након завршене реконструкције и проширења Клинике за васкуларну и ендоваскуларну хирургију Универзитетског клиничког центра Србије, дана 31.08.2022. извршен је обилазак урађених радова од стране Министра здравља Републике Србије, доцента др Златибора Лончара, в.д. Директора Универзитетског клиничког центра Србије, професора др Милике Ашанина, Декана Медицинског факултета и дугогодишњег директора Клинике за васкуларну хирургију, професора др Лазара Давидовића, Руководиоца Клинике за васкуларну хирургију професора др Душана Костића и колега са клинике.

Опширније...

Коментар на садржај чланка - Ушуњали смо се у БГ Клинику за ендокринологију и затекли катаклизму - објављеног на web страници часописа Nova.rs

Обраћам вам се поводом чланка: Ушуњали смо се у БГ Клинику за ендокринологију и затекли катаклизму аутора Павла Ивковића, објављеног на wеб страници часописа Нова.рс 27.07.2022. године у 19.45ч.

Опширније...