Донација Директората цивилног ваздухопловства Клинички центар Србије добија модерно санитетско возило Тип – Б

Министар здравља у Влади Републике Србије асс. др Златибор Лончар и директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров потписали су данас у Клиничком центру Србије Уговор о донацији средстава за набавку санитетског возила Тип – Б за потребе КЦС, а које ће бити коришћено и у операцијама трагања и спасавања у цивилном ваздхопловству. Вредност донације, односно предметног санитетског возила износи 7.752.099,60 динара.

Опширније...

Грађани прихватили апел КЦС да пролазак кроз ову установу не користе као алтернативни правац

Клинички центар Србије овим путем захваљује се свим грађанима Београда на разумевању и прихватању апела ове здравствене установе, да у циљу несметаног збрињавања пацијената, грађани не користе пролазак кроз КЦС као алтернативни саобраћајни правац.

Опширније...

Молбa грађанима

Клинички центар Србије упутио је данас молбу грађанима да у циљу несметаног збрињавања пацијената и неометаног приступа возила Хитне помоћи Ургентном центру, не користе пролазак кроз КЦС као алтернативни саобраћајни правац.

Опширније...

Обавештење о измени режима саобраћаја у кругу Клиничког центра Србије

Због измењеног режима саобраћа услед грађевинских радова и реконструкције улице Булевар ослобођења и за саобраћај затворених улица у близини Клиничког центра Србије, обавештавамо јавност да се привремено за саобраћај затвара улаз у Клинички центар Србије из Пастерове улице.

Алтернативни улази у Клинички центар Србије из Вишеградске и Делиградске улице остају отворени.

Улаз из Пастерове улице и даље ће функционисати за возила Хитне помоћи, возила МУП-а и ватрогасна возила.

Награђивани студенти медицине у посети КЦС

Студенти београдског Медицинског факултета, Сандра Ђокић, Алексија Стефанија Херера и Матија Ђукић, који су на недавно одржаном престижном такмичењу у клиничкој медицини, у конкуренцији колега са више од 50 највећих светских универзитета освојили треће место, били су гости Клиничког Центра Србије.

Опширније...

Ургентни центар КЦС добио нове медицинске кревете

Директор Ургентног центра КЦС асс. др Марко Ерцеговац и представници компаније Хемофарм АД обишли су данас одељење интензивне неге, неурологију и неурохирургију Ургентног центра, где је распоређено 20 нових медицинских кревета, које је ова компанија донирала Ургентном центру.

Опширније...

Доктор Осборне и његов тим у посети Клиници за оториноларингологију и максилофацијалну хирургију КЦС

Светски стручњак, др Р. Осборне, специјалиста оториноларингологије и хирургије главе и врата, и његов стручни тим, један од светских водећих тимова који се баве хирургијом главе и врата, бораве у периоду од 29. маја до 02. јуна. 2017. године у радној посети Клиници за оториноларингологију и максилофацијалну хирургију Клиничког центра Србије.

Опширније...

Интернационалном акредитацијом Клинике за васкуларну и ендоваскуларну хирургију Клиничког центра Србије потврђен квалитет и високи стандард ове установе

Клиника за васкуларну и ендоваскуларну хирургију Клиничког центра Србије овогодишњи је добитник престижног сертификата о акредитацији Европске комисије за акредитацију васкуларних центара, за период 2017-2021. године.

Опширније...