Обавештење Лимфома центра Клинике за хематологију КЦС

У циљу што брже и лакше доступности тима лекара Лимфома центра Клинике за хематологију за консултације и обављање контролних прегледа можете нас контактирати попуњавањем упитника на који можете приступити путем линка https://tinyurl.com/limfomacentar.

Почео да ради кол центар при ковид болници у Батајници

На број телефона 011/36-62-777 можете добити информацију о стању пацијената од 14 до 20 часова.

Опширније...

Обавештење Клинике за грудну хирургију КЦС-а

Обзиром на немогућност рада Поликлинике за све информације везане за испитивање, лечење и контролне прегледе пацијената Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије молимо да позовете број: 066 8402691.

Молимо све пацијенте којима је неопходан контролни преглед /консултација лекара  Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије да се јаве од 09 до 14 часова сваког радног дана на контакт телефон 066 8402691, у циљу адекватног и безбедног збрињавања обзиром на епидемиолошку ситуацију.

Директор Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије
Проф. др Маја Ерцеговац

Демант о информацијама о наводној забрани дојења на ГАК-у

Морамо у потпуности да демантујемо информације које су се појавиле у јавности у вези са тим да је наводно забрањено дојење на Клиници за гинекологију и акушерство КЦС, што је нетачно и никако не одговара стварном стању ствари.

Опширније...

Национално саветовалиште за пацијенте оболеле од рака плућа „Позив Подршке“

Удружење за борбу против рака плућа “Пуним Плућима“ и Клиника за пулмологију КЦ Србије, покренули су Национално саветовалиште зе за пацијенте и чланове њихових породица, са циљем да боље информишу пацијенте и помогну да пут, од појаве првих симптома, преко брзе и тачне дијагностике, до примања одговарајуће терапије и лечења, буде што краћи и једноставнији за оболеле.

Опширније...

Обавештење о раду поликлинике КЦС

У Поликлиници од 15.05.2020. спроводе се дијагностичке и дијагностичко-терапијске процедуре и амбулантни прегледи

На главном и службеном улазу у зграду медицинска сестра/техничар безконтактним термометром МЕРИ ТЕМПЕРАТУРУ ПАЦИЈЕНТИМА И ОСОБАМА У ПРАТЊИ. Потребно је да сви пацијенти и особе у пратњи имају заштитне маске. Са пацијентом може да уђе САМО ЈЕДНА ОСОБА У ПРАТЊИ.

Опширније...

Обавештење Клинике за хематологију

За све информације везане за испитивање, лечење и контролне прегледе пацијената Клинике за хематологију Клиничког центра Србије молимо Бас да позовете следеће броје телефона:

Опширније...