Бесплатни превентивни прегледи у Универзитетском клиничком центру Србије у недељу, 16. јуна

У Универзитетском клиничком центру Србије (УКЦС) у недељу, 16. јуна, сви грађани, чак и они без здравственог осигурања, моћи ће да ураде бесплатне превентивне прегледе, у склопу организоване акције у 200 здравствених установа, које организује Министарство здравља.  

Прегледи ће се обављати у периоду од 8 до 17 часова, у новој зграду Универзитетског клиничког центра Србије, северни улаз из Улице Косте Тодоровића).

Опширније...

Бесплатни превентивни прегледи у Универзитетском клиничком центру Србије у недељу 26. маја

У Универзитетском клиничком центру Србије (УКЦС) у недељу, 26. маја, сви грађани, чак и они без здравственог осигурања , моћи ће да ураде бесплатне превентивне преглед, у склопу организоване акције  превентивних прегледа у 200 здравствених установа.

Прегледи ће се обављати у периоду од 8 до 17 часова, у новој зграду Универзитетског клиничког центра Србије, у приземљу, улаз поред северног улаза из улице Косте Тодоровића.

Опширније...

Бесплатни превентивни прегледи у Универзитетском клиничком центру Србије (УКЦС)

У Универзитетском клиничком центру Србије (УКЦС) у недељу, 19. маја 2024. године, сви грађани, чак и они без здравственог осигурања, моћи ће да ураде бесплатне превентивне прегледе, у склопу организоване акције превентивних прегледа у 160 здравствених установа у Србији.

Прегледи ће се обављати у периоду од 8 до 17 часова, у новој згради Универзитетског клиничког центра Србије, северни улаз, (улаз из улице Косте Тодоровића) на “нултом” нивоу, до ког се долази покретним степеницама.

Опширније...

Обавештење о раду Поликлинике УКЦС током реконструкције зграде Поликинике

Због радова на реконструкцији зграде УКЦС, објекат Поликлинике престаје са радом од 01.04.2021. године.

Табела са распоредом нових локација и бројевима телефона служби Поликлинике

Дан гојазности у УКЦС 4. март 2024.

Ове године у Универзитетском клиничком центру Србије (УКЦС), обележавамо Европски и светски дан гојазности, под слоганом „Причајмо о гојазности без предрасуда и осуђивања".

ПРОГРАМ ОБЕЛЕЖАВАЊА ДАНА ГОЈАЗНОСТИ У УКЦС

Делегација Универзитетског клиничког центра Републике Српске у посети Универзитетском клиничком центру Србије

Делегација Универзитетског клиничког центра Републике Српске, на челу са директором те установе проф. др Владом Ђајићем, посетила је данас Универзитетски клинички центар Србије. Том приликом оцењено је ове две здравствене установе имају изванредну сарадњу, да има простора да се додатно унапреди, а већ је договорена и нова посета.

Опширније...

Три деценије рада Центра за физикалну медицину и рехабилитацију

Центар за физикалну медицину и рехабилитацију Универзитетског клиничког центра Србије одржао је 4. децембар 2023. године Свечану академију „Наших првих 30", у хотелу „Метропол Палас", поводом тридесет година постојања.

Догађају је присуствовао велики број званица, међу којима су били и представник Министарства просвете, науке и технолошког развоја проф. др Ивица Радовић, заменик в.д. директора УКЦС проф. др Јовица Миловановић, продекан за научноистраживачки рад Медицинског факултета Универзитета у Београду проф. др Татјана Пекмезовић и проф. др Владислава Весовић Потић, бивша директорка Центра у периоду од 1993. године и 2010. године.

Опширније...

Универзитетски клинички центар Србије обележио крсну славу лекара

Светом архијерејском Литургијом у капели Светих Врача и ломљењем славског колача у Управој згради Универзитетског клиничког центра Србије свечано је обележена крсне славе лекара Свети Козма и Дамјан.

Универзитетски клинички центар Србије свим здравственим радницима честита празник Светих бесребреника Козме и Дамјана.

Опширније...