Пацијенти и доктори заједно у борби против аортне дисекције - КЦС обележио Светски дан свести о аортној дисекцији

Стручним скупом „Пацијенти и доктори у борби против аортне дисекције“ данас је у Клиничком центру Србије (КЦС) обележен Светски дан свести о аортној дисекцији.

Опширније...

Затвара се улаз у Клинику за инфективне и тропске болести из улице Булевар ослобођења

Клинички центар Србије овим путем обавештава јавност да ће улаз у Клинику за инфективне и тропске болести из улице Булевар ослобођења бити затворен у периоду од 16.09.2017. године до 21.09.2017. године због грађевинских радова у овој улици.

Опширније...

30 година Клинике за гастроентерологију и хепатологију Клиничког центра Србије

Клиника за гастроентерологију и хепатологију Клиничког центра Србије, референтна здравствена установа за дијагностику и лечење обољења органа за варење, јетре и биларног система, пригодном свечаношћу обележила је тридесет година рада.

Опширније...

У КЦС операције по програму, у складу са просеком за овај период године

Број операција које се ових дана обављају у Клиничком центру Србије (КЦС) у складу је са вишегодишњим просеком за овај период године. Поједине Клинике у склопу КЦС бележе и нешто већи број операција од уобичајеног, услед  повећаног  броја саобраћајних несрећа и нарочито драстичних температурних промена у протеклом периоду.

Опширније...

Функционисање видео надзора и других видова обезбеђења у складу са свим важећим прописима

Све безбедносне мере у Клиничком центру Србије (КЦС), попут службе обезбеђења, паник тастера и видео надзора, предузете су и имплементиране у складу са важећим законским одредбама, по јасно одређеној процедури, уз пуно поштовање права и интереса пацијената, а у циљу спречавања нежељених догађаја односно обезбеђивања одговарајућег нивоа безбедности запослених, пацијената и имовине КЦС.

Опширније...

Донација Директората цивилног ваздухопловства Клинички центар Србије добија модерно санитетско возило Тип – Б

Министар здравља у Влади Републике Србије асс. др Златибор Лончар и директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров потписали су данас у Клиничком центру Србије Уговор о донацији средстава за набавку санитетског возила Тип – Б за потребе КЦС, а које ће бити коришћено и у операцијама трагања и спасавања у цивилном ваздхопловству. Вредност донације, односно предметног санитетског возила износи 7.752.099,60 динара.

Опширније...

Грађани прихватили апел КЦС да пролазак кроз ову установу не користе као алтернативни правац

Клинички центар Србије овим путем захваљује се свим грађанима Београда на разумевању и прихватању апела ове здравствене установе, да у циљу несметаног збрињавања пацијената, грађани не користе пролазак кроз КЦС као алтернативни саобраћајни правац.

Опширније...

Молбa грађанима

Клинички центар Србије упутио је данас молбу грађанима да у циљу несметаног збрињавања пацијената и неометаног приступа возила Хитне помоћи Ургентном центру, не користе пролазак кроз КЦС као алтернативни саобраћајни правац.

Опширније...