Обавештење Клинике за грудну хирургију КЦС-а

Обзиром на немогућност рада Поликлинике за све информације везане за испитивање, лечење и контролне прегледе пацијената Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије молимо да позовете број: 066 8402691.

Молимо све пацијенте којима је неопходан контролни преглед /консултација лекара  Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије да се јаве од 09 до 14 часова сваког радног дана на контакт телефон 066 8402691, у циљу адекватног и безбедног збрињавања обзиром на епидемиолошку ситуацију.

Директор Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије
Проф. др Маја Ерцеговац

Демант о информацијама о наводној забрани дојења на ГАК-у

Морамо у потпуности да демантујемо информације које су се појавиле у јавности у вези са тим да је наводно забрањено дојење на Клиници за гинекологију и акушерство КЦС, што је нетачно и никако не одговара стварном стању ствари.

Опширније...

Национално саветовалиште за пацијенте оболеле од рака плућа „Позив Подршке“

Удружење за борбу против рака плућа “Пуним Плућима“ и Клиника за пулмологију КЦ Србије, покренули су Национално саветовалиште зе за пацијенте и чланове њихових породица, са циљем да боље информишу пацијенте и помогну да пут, од појаве првих симптома, преко брзе и тачне дијагностике, до примања одговарајуће терапије и лечења, буде што краћи и једноставнији за оболеле.

Опширније...

Обавештење о раду поликлинике КЦС

У Поликлиници од 15.05.2020. спроводе се дијагностичке и дијагностичко-терапијске процедуре и амбулантни прегледи

На главном и службеном улазу у зграду медицинска сестра/техничар безконтактним термометром МЕРИ ТЕМПЕРАТУРУ ПАЦИЈЕНТИМА И ОСОБАМА У ПРАТЊИ. Потребно је да сви пацијенти и особе у пратњи имају заштитне маске. Са пацијентом може да уђе САМО ЈЕДНА ОСОБА У ПРАТЊИ.

Опширније...

Обавештење Клинике за хематологију

За све информације везане за испитивање, лечење и контролне прегледе пацијената Клинике за хематологију Клиничког центра Србије молимо Бас да позовете следеће броје телефона:

Опширније...

Обавештење Клинике за грудну хирургију

За све информације везане за испитивање, лечење и контролне прегледе пацијената Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије молимо да позовете број: 066 830 2411.

Молимо све пацијенте којима је неопходан контролни преглед на Клиници за грудну хирургију Клиничког центра Србије да се обавезно јаве на контакт телефон 066 830 2411, у циљу адекватног и безбедног збрињавања обзиром на епидемиолошку ситуацију.

Директор Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије
Проф. др Мајa Ерцеговац

Обавештење Клинике за очне болести КЦС

Услед ванредне ситуације изазване ширењем заразне болести проузроковане ЦОВИД 19 вирусом, обавештавамо Вас да ће за све информације на располагању бити контакт телефон 011/366-21-76.

С поштовањем,
Проф. др Миленко Стојковић
Директор Клинике за очне болести КЦС