Рад са пацијентима са пост ковид синдромом

Процењује се да од 732.044 оболелих од KОВИД-19 у земљи (15.08.2021. године према https://covidl9.rs/) постоји преко 240.000 оболелих код којих ће се након 6 месеци од прележане болести јавити неки неуролошки или психијатријски поремећај док ће код преко 90.000 особа неки од ових поремећаја бити дијагностикован по први пут.

Опширније...

Обавештење о раду Поликлинике УКЦС током реконструкције зграде Поликинике

Због радова на реконструкцији зграде УКЦС, објекат Поликлинике престаје са радом од 01.04.2021. године осим Центра за медицинску биохемију.

Табела са распоредом нових локација и бројевима телефона служби Поликлинике

Belgrade synergy – састанак из интервентне кардиологије

Клиника за кардиологију Универзитетског клиничког центра Србије део је мреже центара из целог света који су на пољу интервентне кардиологије препознати као центри за едукацију у оквиру ЕуроПЦР платформе, а која представља званични годишњи конгрес Европског удружења кардиолога.

Опширније...

Препорука Одбора за безбедност и здравље на раду

Опширније...

Обавештење Лимфома центра Клинике за хематологију КЦС

У циљу што брже и лакше доступности тима лекара Лимфома центра Клинике за хематологију за консултације и обављање контролних прегледа можете нас контактирати попуњавањем упитника на који можете приступити путем линка https://tinyurl.com/limfomacentar.

Почео да ради кол центар при ковид болници у Батајници

На број телефона 011/36-62-777 можете добити информацију о стању пацијената од 14 до 20 часова.

Опширније...

Обавештење Клинике за грудну хирургију КЦС-а

Обзиром на немогућност рада Поликлинике за све информације везане за испитивање, лечење и контролне прегледе пацијената Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије молимо да позовете број: 066 8402691.

Молимо све пацијенте којима је неопходан контролни преглед /консултација лекара  Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије да се јаве од 09 до 14 часова сваког радног дана на контакт телефон 066 8402691, у циљу адекватног и безбедног збрињавања обзиром на епидемиолошку ситуацију.

Директор Клинике за грудну хирургију Клиничког центра Србије
Проф. др Маја Ерцеговац

Демант о информацијама о наводној забрани дојења на ГАК-у

Морамо у потпуности да демантујемо информације које су се појавиле у јавности у вези са тим да је наводно забрањено дојење на Клиници за гинекологију и акушерство КЦС, што је нетачно и никако не одговара стварном стању ствари.

Опширније...