Радови на новој микрохируршкој и неурохируршкој сали УЦ

5.04.2017.

Министар здравља у Влади Републике Србије асс др Златибор Лончар и потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић посетили су данас Ургентни центар Клиничког центра Србије, где је адаптацијом неурохируршке и микрохируршке операционе сале започета реализација Пројекта реконструкције и изградње седам болничко здравствених центара у Београду.

Опширније...

У КЦС за реновирање и санацију објекта уложено 260.000.000 динара

31.03.2017.

Реновирање Клинике за инфективне болести је само једно у низу улагања које је предузето у Клиничком центру Србије (КЦС), у склопу активности ове установе ка омогућавању квалитетног збрињавања и пружања најбоље здравствене услуге за више од милион пацијената годишње, као и напора Министарства здравља ка унапређењу и осавремењивању здравственог система Републике Србије.

Опширније...

Нова ангио-сала Ургентног центра од великог значаја за лечење пацијената акутног миокарда срца у КЦС

28.03.2017.

Министар здравља у Влади Републике Србије асс др Златибор Лончар посетио је данас Ургентни центар где је заједно са директором Клиничког центра Србије доц. др Миликoм Ашанинoм обишао нову ангиографску салу (ангио-сала) ове установе. Министарство здравља и КЦС су за изградњу најсавременије ангио-сале, набавку заштитне опреме од јонизујећег зрачења као и адаптацију простора сале определили близу 57 милиона динара.

Опширније...