Грађани прихватили апел КЦС да пролазак кроз ову установу не користе као алтернативни правац

Клинички центар Србије овим путем захваљује се свим грађанима Београда на разумевању и прихватању апела ове здравствене установе, да у циљу несметаног збрињавања пацијената, грађани не користе пролазак кроз КЦС као алтернативни саобраћајни правац.

Поводом нетачних и недобронамерних информација које су се појавиле у јавности, Клинички центар Србије овим путем демантује да су животи пацијената ове установе били угрожени услед јучерашњих гужви у саобраћају у кругу КЦС.

КЦС је током јучерашњег дана, као и данас, у сарадњи са МУП и Секретаријатом за саобраћај, чинио све да се надомести проблем који су проузроковале гужве у саобраћају настале услед реконструкције Булевара ослобођења, а сви лекари и остало особље клиника КЦС и нарочито Ургентног центра су се максимално ангажовали да се у датим околностима сваком пацијенту пружи неопходна медицинска нега.

Још једном апелујемо да се лажним информацијама не шири непотребна паника и подсећамо да су грађани Београда исказали солидарност и разумевање и услишили молбу КЦС да се пролазак кроз КЦС не користи као алтернативни саобраћајни правац, и тиме омогућили несметан пролаз возила Хитне помоћи, доставу хране и медицинских средстава пацијентима и адекватно збрињавање пацијената наше највеће здравствене установе.

Уз захвалност на исказаном разумевању, овим путем још једном апелујемо на наше суграђане да и у наредним данима, током трајања измењеног режима саобраћаја услед реконструкције Булевара ослобођења, Клинички центар Србије не користе као алтернативни саобраћајни правац.

Медиjа центар КЦС