Споразум са Клиником за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“

У среду, 19. фебруара 2014. године, потписан је споразум између Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“ и Ургентног центра КЦС о стручној и техничкој сарадњи. Споразум је потписан у просторијама управе Ургентног центра.

Споразум о стручној и техничкој сарадњи омогућава редуковање административне процедуре при превођењу пацијената између ове две установе и прескакање процедуралног консултовања, што има за циљ обезбеђивање квалитетнијег протока и неге болесника. Споразум су потписали др Златибор Лончар, директор Ургентног центра, и проф. др Милутин Ненадовић, директор Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“, а присуствовали су и начелници релевантних служби и одељења обе установе.

Клиника „Др Лаза Лазаревић“ је својом реорганизацијом у константном настојању да подигне ниво третмана психијатријских пацијената у складу са европским и светским тенденцијама, а скраћивањем процедуре између ургентних служби Клиничког центра и Клинике унапредиће се ефикасност лечења најтежих психијатријских болесника.