Ургентни центар КЦС добио нове медицинске кревете

Директор Ургентног центра КЦС асс. др Марко Ерцеговац и представници компаније Хемофарм АД обишли су данас одељење интензивне неге, неурологију и неурохирургију Ургентног центра, где је распоређено 20 нових медицинских кревета, које је ова компанија донирала Ургентном центру.

"Недавно смо у Ургентном центру отворили нову ангио салу, након 30 година потпуно реконструисали микрохируршку и неурохируршку салу које су сада најсваременије опремљене. То су само нека од континуираних улагања Министарства здравља у Ургентном центру. Данас смо обишли и одељење интензивне неге, где је распоређено 20 нових медицинских кревета, које су донирали наши пријатељи из Хемофарма. Стога желим да се захвалим овој компанији, јер је још једном дала свој допринос унапређењу услова за збрињавање наших пацијената", истакао је Ерцеговац.

Руководилац медицинског тима компаније Хемофарм Гордан Мацковић истакао је да је донација 20 медицинских кревета, вредности 40.000 евра, само једна у низу активности којима ова компанија настоји да да свој допринос заједници у којој послује.