Обавештење о пријему у радни однос на одређено време

По основу конкурса објављеног на интернет страници Националне службе за запошљавање и интернет страници Клиничког центра Србије дана05.10.2016. године и интернет страници Министарства здравља дана 11.10.2016. године, обавештавамо вас да се Одлуком в.д. Директора бр.16663 oд 18.11.2016. године

 1. У радни однос на одређено време у трајању од три месеца за радно место референта за кадровске послове за Службу за правне послове прима кандидат:

  1. Данијела Павловић

2. У радни однос на одређено време у трајању од три месеца за радно место техничког секретара за Центар за пријем и збрињавање ургентних стања – Ургентни центар прима кандидат:

  1. Маја Вујошевић

3. У радни однос на одређено време у трајању од три месеца за радно место сервирке за Клинички цента Србије примају кандидати:

  1. Снежана Дујаковић
  2. Марица Гајић

4. У радни однос на одређено време у трајању од три месеца за радно место спремача за Клинички центар Србије примају кандидати:

  1. Сандра Димитријевић
  2. Ружица Цветановић
  3. Оливера Ристић
  4. Снежана Рашић
  5. Драгица Ђорић
  6. Јована Станковић
  7. Сузана Вујић
  8. Снежана Маринковић
  9. Јелена Стајић
  10. Сања Љубичић
  11. Марија Јовановић
  12. Драгана Бежановић
  13. Вера Терзић
  14. Андријана Ђорђевић
  15. Оља Дубравац

Свим кандидатима који су конкурисали, а нису примљени у радни однос захваљујемо се и молимо да подигну своја документа у року од десет дана од дана објављивања обавештења у просторијама Службе за правне послове, радним данима од 08.00 до 15.00 часова, на основу архивског броја предате документације.

С поштовањем,
В.Д. ДИРЕКТОР
Доц. др Милика Ашанин