Резултати конкурса за пријем у радни однос на неодређено време - доктори медицине/специјалисти и дипломирани биолог

По основу конкурса објављеног на интернет страници Клиничког центра Србије дана 11.05.2017. године, а 12.05.2017. године на интернет страници Министарства здравља РС Националне службе за запошљавање, обавештавамо вас да су Одлуком В.Д. Директора бр. 8434 од 15.06.2017.године, у радни однос на неодређено време са пробним радом од 3 месеца за 3 здравствена радника/сарадника са високом стручном спремом примљени следећи кандидати, и то:

I за Клинику за гастроентерологију и хепатологију - 1 доктор медицине или лекар специјалиста одговарајуће гране медицине:

1. др Сања Зградић, доктор медицине

II за Клинику за инфективне и тропске болести – 1 доктор медицине или лекар специјалиста одгтоварајуће гране медицине:

2. др Борис Јегоровић, доктор медицине

III за Клинику за неурологију – 1 дипломирани биолог

3. Милена Јанковић – дипломирани биолог - доктор биолошких наука

Кандидати који су примљени у радни однос по овом конкурсу биће позвани од стране Службе за правне послове ради потписивања уговра о раду у наредних 10 дана од дана објављивања овог обавештења.

 Свим кандидатима који су конкурисали, а нису примљени у радни однос захваљујемо се и молимо да подигну своја документа у року од десет дана од дана објављивања овог обавештења у просторијама Службе за правне послове, радним данима од 08.00 до 15.00 часова, на основу архивског броја предате документације.

С поштовањем,

В.Д. ДИРЕКТОР
доц. др Милика Ашанин