Резултати конкурса на одређено време за 3 администартивно техничка радника

На основу Одлуке В.Д. Директора Клиничког центра Србије бр. 12530 од  18.09.2020. године и чл. 7. 8. и 9. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач РС, Aутономна покрајина и јединица локалне самоуправе („Сл. гл. РС“ бр.96/2019), а по основу конкурса објављеног дана 18.09.2020. године на интернет страници Клиничког центра Србије и интернет страници Националне службе за запошљавањe, те дана 22.09.2020. године на интернет страници Министарства здравља Републике Србије, обавештавамо вас да су Одлуком в.д. директора бр. 13931 oд 22.10.2020. године, у радни однос на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 3 месеца за 3 администартивно техничких радника са средњом стручном спремом изабрани следећи кандидати:

 

I Служба за правне послове
-1 референт за кадровске послове

  • Снежана Цветковић

II Служба за техничке и друге послове
-електричар аутоматичар погона – 1 извршилац за Одељење производње електоренергије и текуће одржавање електроопреме и инсталација погона и подстаница. Одсек аутоматика.  

  • Горан Јонић

-1 возач санитета за Одељење транспорт. Одсек за транспорт и центар везе.

  • Милан Зорић

Избор за 2 монтера за Одељење текућег одржавања термотехничке опреме и инсталација за Службу за техничке и друге послове није извршен јер због законског ограничења пријављени кандидат више не може да ради на одређено време.

Свим кандидатима који су конкурисали, а нису примљени у радни однос захваљујемо се и молимо да подигну своја документа у року од десет дана од дана објављивања овог обавештења у просторијама Службе за правне послове, радним данима од 08.00 до 15.00 часова, на основу архивског броја предате документације.

С поштовањем,
В.Д. ДИРЕКТОРА   
проф. др Милика Ашанин