Конкурс за пријем административног радника на одређено време за потребе УКЦС - Ковид болница

На основу Одлуке В.Д. Директора Универзитетског клиничког центра Србије бр. 1350 од 01.02.2021. године и чл. 7. 8. и 9. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач РС, Аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе („Сл. гл. РС“ бр.96/2019),

УНИВЕРЗИТЕТСКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ

расписује конкурс за пријем у радни однос на одређено време са пуним односно скраћеним радним временом због привремено повећаног обима посла у трајању до 3 месеца у складу са позитивним прописима и то за

Универзитетски клинички центар Србије/Ковид болницу

АДМИНИСТРАТИВНИ РАДНИК – 1 ИЗВРШИЛАЦ на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 3 месеца и то:

  • 1 референт за правне, кадровске и административне послове за Службу за правне послове Одсек правних послова Ковид болнице

Услови: IV степен стручне спреме.

Заинтересовани кандидати уз пријаву као доказ о испуњењу наведених услова подносе следећа документа:

  • кратка пословна биографија (са контакт подацима)
  • оверену фотокопију дипломе о завршеној школи са којом конкуришу
  • доказ о радном стажу, уколико имају радног стажа (копију радне књижице, листинг ПИО фонда и друго)
  • уверење о држављанству

ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ НА КОНКУРС У УНИВЕРЗИТЕТСКОМ КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ СРБИЈЕ

ИЗЈАВА О САГЛАСНОСТИ ЗА ОБРАДУ ЛИЧНИХ ПОДАТАКА

Описи посла за радно место је утврђени Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних задатака и послова у организационим јединицама Универзитетског клиничког центра Србије и кандидатима је доступан на увид у просторијама Службе за правне послове Универзитетског клиничког центра Србије радним данима од 14 до 15 часова.

Пријаве и доказе о испуњењу услова кандидати могу предати лично архиви Универзитетског клиничког центра Србије, или послати поштом на адресу: Универзитет клинички центар Србије, ул.Пастерова бр.2, 11000 Београд, са назнаком „за конкурс за запошљавање“.

Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор.

Кандидати ће о одлуци о избору за пријем у радни однос бити обавештени на интернет страници Универзитетског клиничког центра Србије.

Рок за подношење пријава истиче 8-ог дана од дана објављивања конкурса на интернет страници Националне службе за запошљавање и Министраства здравља РС.

Неблаговремене и непотпуне пријаве на конкурс неће бити узете у разматрање.

В.Д.ДИРЕКТОР
УНИВЕРЗИТЕТСКОГ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ
Проф. др Милика Ашанин