Резултати конкурса на одређено време

На основу Одлуке в.д. директора Универзитетског клиничког центра Србије бр. 7535 од 20.05.2022. године и чл. 7., 8. и 9. Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач РС, Aутономна покрајина и јединица локалне самоуправе („Сл. гл. РС“ бр.96/2019), по основу конкурса објављеног дана 20.05.2022. године на интернет страници Универзитетског клиничког центра Србије, интернет страници Националне службе за запошљавање, а дана 25.05.2022. годинена интернет страници Министарства здравља Републике Србије, обавештавамо вас да су Одлуком в.д. директора бр. 9139 од 16.06.2022. године, у радни однос на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 12 месеци за расписаних 45 здравствених радника са средњом стручном спремом изабрано је 10 кандидата и то:

Здравствени радници са средњом стручном спремом – 10 извршиоцa

I за Клинику за урологију

-за распсана 4 радна места за медицинскe сестре/техничаре општег смера на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 12 месеци за потребе Одељења трансплантационе урологије - полуинтензивна нега изабран је 1 кандидат и то:

  • Драгана Сувочаров

II за Клинику за кардиологију

-за расписаних 12 радних места за медицинске сестре/техничаре општег смера на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 12 месеци за потребе Службе ургентне кардиологије изабрана су 2 кандидата и то:

  • Стефан Савић
  • Снежана Живановић

III за Центар за пријем и збрињавање ургентних стања – Ургентни центар

-за расписаних 13 радних места за медицинске сестре/ техничаре општег смера на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 12 месеци за потребе Одељења полуинтензивне неге хирургије 1,2,3 и Одељења интензивне неге Клинике за ургентну хирургију изабрано је 3 кандидата и то:

  • Милица Цвјетићанин
  • Бојана Терентић
  • Сања Савић

-за расписана 4 радна места за медицинскe сестre/техничаре инструментара општег смера на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 12 месеци за потребе Операционог блока Ургентног центра изабран је 1 кандидат и то:

  • Марија Богдановић

-за расписаних 8 радних места за медицинске сестре/техничаре општег смера на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 12 месеци за потребе Центра за трансплатацију органа узабран је 1 кандидат и то:

  • Сања Марков

-за расписана 4 радна места за медицинскe сестрe/техничаре општег смера на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 12 месеци за потребе Пријемно тријажног одељења у Ургентном центру изабрана су 2 кандидата и то:

  • Страхиња Чизмаров
  • Александра Шубарић

Свим кандидатима који су конкурисали, а нису примљени у радни однос захваљујемо се и молимо да подигну своја документа у року од десет дана од дана објављивања овог обавештења у просторијама Службе за правне послове, радним данима од 08.00 до 15.00 часова, на основу архивског броја предате документације.

С поштовањем,
В.Д. ДИРЕКТОРА
проф. др Милика Ашанин