Rezultati konkursa farmaceuti Kovid bolnica

Na osnovu Odluke V.D. Direktora Kliničkog centra Srbije br. 6538 od 15.12.2020. godine i čl. 7. 8. i 9. Posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač RS, Autonomna pokrajina i jedinica lokalne samouprave („Sl. gl. RS“ br.96/2019), po osnovu konkursa objavljenog na internet stranici Kliničkog centra Srbije, Nacionalne službe za zapošljavanje i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, obaveštavamo vas da su u radni odnos na određeno vreme radi zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca izabrani sledeći kandidati:

I za potrebe Kliničkog centra Srbijeprima se: Zdravstveni radnik sa vicokom stručnom spremom

I dipl.farmaceut medicinski biohemičar – 1 izvršilac

1. Miljana Aksić

II za potrebe Kliničkog centra Srbije/Kovid bolnicu primaju se, i to: Zdravstveni radnici sa višom/srednjom stručnom spremom

I dipl.farmaceut medicinski biohemičar – 10 izvršilaca, primljeno 8 izvršilaca

1. Aleksandar Pejčić

2. Ana Jovčić

3. Nada Savić

4. Maja Dimić Pijetlović

5. Ivana Mikulić Marjanović

6. Jovana Bojanić

7. Danica Ćujić

8. Marija Bulić

Svim kandidatima koji su konkurisali, a nisu primljeni u radni odnos zahvaljujemo se i molimo da podignu svoja dokumenta u roku od deset dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja u prostorijama Odseka centralne pisarnice, arhive i štamparije, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,
V.D. DIREKTORA
prof. dr Milika Ašanin