Obaveštenje o konkursu raspisanom za 10 zdravstvenih radnika za Kovid bolnicu u Batajnici

OBAVEŠTENјE

Na osnovu Odluke V.D. Direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srbije br. 5372 od 12.04.2022.godine i čl. 25.Statuta Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, a po osnovu konkursa objavlјenog dana 14.03.2022. godine na internet stranici Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, na internet stranici Nacionalne službe za zapošlјavanje i na internet stranici Ministarstva zdravlјa Republike Srbije, obaveštavamo vas da se obustavlјa javni konkurs raspisan na osnovu Odluke v.d direktora UKCS br. 3488 od 10.03.2022. godine za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca za 10 zdravstvenih radnika sa visokom stručnom spremom za potrebe Kovid bolnice u Batajnici.

Kako je od trenutka raspisivanja konkursa došlo do pada broja obolelih pacijenata u Republici Srbiji i samim tim pacijenata kojima je potrebna hospitalizacija u Kovid bolnici u Batajnici, prestala je potreba za prijemom 10 doktora medicine, budući da je broj trenutno zaposlenih doktora medicine u Kovid bolnici u Batajnici dovolјan da pruži stručnu i adekvatnu pomoć hospitalizovanim pacijentima.

II

Svim kandidatima koji su konkurisali, zahvalјujemo se i molimo da podignu svoja dokumenta u roku od deset dana od dana objavlјivanja ovog obaveštenja u prostorijama Službe za pravne poslove, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,

V.D. DIREKTORA  

prof. dr Milika Ašanin