Rezultati konkursa za tehničke radnike na određeno vreme

Na osnovu Odluke V.D. direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srbije br. 13837 od 29.09.2022. godine i čl. 7. 8. i 9. Posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač RS, Autonomna pokrajina i jedinica lokalne samouprave („Sl. gl. RS“ br. 96/2019), raspisan je konkrurs koji je objavljen dana 30.09.2022. godine na internet stranici Univerzitetskog kliničkog centra Srbije,na internet stranici Nacionalne službe za zapošljavanje i na internet stranici Ministarstva zdravlja Republike Srbije, obaveštavamo vas da su Odlukom v.d. direktora br. 14975 od 24.10.2022. godine, u radni odnos na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca za Univerzitetski klinički centar Srbije –Kovid bolnicu izabrani sledeći kandidati:

TEHNIČKE RADNIKE SA SREDNjOM STRUČNOM SPREMOM – 4 IZVRŠILACA

I za Kovid bolnicu
-4 domara/majstora održavanja na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca za rad u Službi za tehničke i druge poslove Odsek održavanja Kovid bolnice

1. Goran Stojković
2. Aleksa Stojković
3. Denis Jankov
Izbor za četvrtog kandidata nije izvršen.

Svim kandidatima koji su konkurisali, a nisu primljeni u radni odnos zahvaljujemo se i molimo da podignu svoja dokumenta u roku od deset dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja u prostorijama Službe za pravne poslove, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,
V.D. DIREKTORA
prof. dr Milika Ašanin