Urgentni centar KCS dobio nove medicinske krevete

Direktor Urgentnog centra KCS ass. dr Marko Ercegovac i predstavnici kompanije Hemofarm AD obišli su danas odeljenje intenzivne nege, neurologiju i neurohirurgiju Urgentnog centra, gde je raspoređeno 20 novih medicinskih kreveta, koje je ova kompanija donirala Urgentnom centru.

"Nedavno smo u Urgentnom centru otvorili novu angio salu, nakon 30 godina potpuno rekonstruisali mikrohiruršku i neurohiruršku salu koje su sada najsvaremenije opremljene. To su samo neka od kontinuiranih ulaganja Ministarstva zdravlja u Urgentnom centru. Danas smo obišli i odeljenje intenzivne nege, gde je raspoređeno 20 novih medicinskih kreveta, koje su donirali naši prijatelji iz Hemofarma. Stoga želim da se zahvalim ovoj kompaniji, jer je još jednom dala svoj doprinos unapređenju uslova za zbrinjavanje naših pacijenata", istakao je Ercegovac.

Rukovodilac medicinskog tima kompanije Hemofarm Gordan Macković istakao je da je donacija 20 medicinskih kreveta, vrednosti 40.000 evra, samo jedna u nizu aktivnosti kojima ova kompanija nastoji da da svoj doprinos zajednici u kojoj posluje.