Обавештење о конкурсу расписаном за 10 здравствених радника за Ковид болницу у Батајници

ОБАВЕШТЕЊЕ

На основу Одлуке В.Д. Директора Универзитетског клиничког центра Србије бр. 5372 од 12.04.2022.године и чл. 25.Статута Универзитетског клиничког центра Србије, а по основу конкурса објављеног дана 14.03.2022. године на интернет страници Универзитетског клиничког центра Србије, на интернет страници Националне службе за запошљавање и на интернет страници Министарства здравља Републике Србије, обавештавамo вас да се обуставља јавни конкурс расписан на основу Одлуке в.д директора УКЦС бр. 3488 од 10.03.2022. године за пријем у радни однос на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 3 месеца за 10 здравствених радника са високом стручном спремом за потребе Ковид болнице у Батајници.

Како је од тренутка расписивања конкурса дошло до пада броја оболелих пацијената у Републици Србији и самим тим пацијената којима је потребна хоспитализација у Ковид болници у Батајници, престала је потреба за пријемом 10 доктора медицине, будући да је број тренутно запослених доктора медицине у Ковид болници у Батајници довољан да пружи стручну и адекватну помоћ хоспитализованим пацијентима.

II

Свим кандидатима који су конкурисали, захваљујемо се и молимо да подигну своја документа у року од десет дана од дана објављивања овог обавештења у просторијама Службе за правне послове, радним данима од 08.00 до 15.00 часова, на основу архивског броја предате документације.

С поштовањем,

                                                                                                                                                                             В.Д. ДИРЕКТОРА  

проф. др Милика Ашанин