Pretraga

Facebook Image

Poslednje vesti

Dan gojaznosti u UKCS 4. mart 2024.

Ove godine u Univerzitetskom kliničkom centru Srbije (UKCS), obeležavamo Evropski i svetski dan gojaznosti, pod sloganom „Pričajmo o gojaznosti bez predrasuda i osuđivanja".

PROGRAM OBELEŽAVANJA DANA GOJAZNOSTI U UKCS

Delegacija Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u poseti Univerzitetskom kliničkom centru Srbije

Delegacija Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, na čelu sa direktorom te ustanove prof. dr Vladom Đajićem, posetila je danas Univerzitetski klinički centar Srbije. Tom prilikom ocenjeno je ove dve zdravstvene ustanove imaju izvanrednu saradnju, da ima prostora da se dodatno unapredi, a već je dogovorena i nova poseta.

Opširnije...

Tri decenije rada Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije održao je 4. decembar 2023. godine Svečanu akademiju „Naših prvih 30", u hotelu „Metropol Palas", povodom trideset godina postojanja.

Događaju je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima su bili i predstavnik Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prof. dr Ivica Radović, zamenik v.d. direktora UKCS prof. dr Jovica Milovanović, prodekan za naučnoistraživački rad Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Tatjana Pekmezović i prof. dr Vladislava Vesović Potić, bivša direktorka Centra u periodu od 1993. godine i 2010. godine.

Opširnije...