Rezultati konkursa za prijem lekara i zdravstvenih saradnika na određeno vreme

Po osnovu konkursa koji je objavlјen na internet stranici KCS i NSZ dana 26.02.2018. godine, a 28.02.2018. godine na internet stranici Ministarstva zdravlјa RS, obaveštavamo vas da su Odlukom v.d.direktora br . 4304 od 10.04.2018. godine, u radni odnos na određeno vreme u trajanju do 3 meseca ili do povratka na rad provremeno odsutnog zaposlenog za 1 molekularnog biologa i 1 diplomiranog farmaceuta-medicinskog biohemičara-specijalistu medicinske biohemije za Kliniku za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma i 14 doktora medicine ili lekara specijalista odgovarajuće grane medicine za ostale OJ KCS, primlјeni sledeći kandidati, i to:

I za Kliniku za hematologiju

  1. dr Jovan Rajić, doktor medicine
  2. dr Vladimir Otašević, doktor medicine

II za Pejsmejker centar

  1. dr Nikola Vujadinović, doktor medicine

III za Centar za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja - Urgentni centar

  1. dr Zdravko Selaković, doktor medicine

IV za Centar za nuklearnu medicinu

  1. dr Nevena Ranković, doktor medicine

V za Kliniku za infektivne i tropske bolesti

  1. dr Ivana Ostojić, doktor medicine

VI za Službu za mikrobiologiju

  1. dr Jelena Čolović, doktor medicine

VII za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo

  1. dr Milјan Čulјić, doktor medicine

VIII za Službu za organizaciju, planiranje, socijalnu medicinu i medicinsku informatiku

  1. dr Dušan Ordić, doktor medicine

IX za Centar za radiologiju i magnetnu rezonancu

  1. dr Bilјana Jovandić, doktor medicine

Za Kliniku za pulmologiju za prijem u radni odnos za 1 lekara specijaliste odgovarajuće grane medicine na određeno vreme do povratka na rad privremeno odsutnog zaposlenog, za Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju za 1 lekara specijalistu odgovarajuće grane medicine na određeno vreme u trajanju do 3 meseca, za 1 lekara specijalistu interne medicine na određeno vreme u trajanju do 3 meseca za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo i za 1 diplomiranog farmaceuta-medicinskog biohemičara-specijaliste medicinske biohemije u Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma na određeno vreme do povratka na rad, izbor kandidata nije izvršen, jer se nije prijavio nijedan kandidat koji ispunjava uslove konkursa.

Za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo za prijem u radni odnos na određeno vreme za 1 lekara specijalistu ginekologije i akušerstva na zamenu odsutnog zaposlenog do njegovog povratka na rad i za Kliniku za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma za prijem u radni odnos 1 diplomiranog molekularnog biologa na određeno vreme zbog zamene privremeno odsutnog zaposlenog do njegovog povratka na rad, izbor kandidata nije izvršen, jer se na oba konkursa prijavio samo po 1 kandidat koji ispunjava uslove konkursa.

Svim kandidatima koji su konkurisali, a nisu primlјeni u radni odnos zahvalјujemo se i molimo da podignu svoja dokumentau roku od deset dana od dana objavlјivanja ovog obaveštenja u prostorijama Službe za pravne poslove, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,

V.D. DIREKTOR
Doc. dr Milika Ašanin