Rezultati konkursa na određeno vreme tehnički radnici sa srednjom stručnom spremom

Na osnovu Odluke V.D. Direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srbije br. 14464 od 21.09.2021. godine i čl. 7. 8. i 9. Posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač RS, Autonomna pokrajina i jedinica lokalne samouprave („Sl. gl. RS“ br.96/2019), po osnovu konkursa objavlјenog dana 21.09.2021. godine na internet stranici Univerzitetskog kliničkog centra Srbije , na internet stranici Nacionalne službe za zapošlјavanje i na internet stranici Ministarstva zdravlјa Republike Srbije, obaveštavamo vas da su Odlukom v.d.direktora br.15614 od 12.10.2021. godine, u radni odnos na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca za 3 tehnička radnika sa srednjom stručnom spremom izabrani sledeći kandidati:

TEHNIČKI RADNICI SA SREDNјOM STRUČNOM SPREMOM - 3 IZVRŠILACA

I Kovid bolnica -3 vozača sanitetskog vozila na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca za Službu za tehničke i druge poslove Odsek održavanja Kovid bolnice

  1. Driton Bajrami
  2. Dragan Velikinac
  3. Ivica Petković

Svim kandidatima koji su konkurisali, a nisu primlјeni u radni odnos zahvalјujemo se i molimo da podignu svoja dokumenta u roku od deset dana od dana objavlјivanja ovog obaveštenja u prostorijama Službe za pravne poslove, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,
V.D. DIREKTORA
prof. dr Milika Ašanin