Rezultati konkursa na određeno vreme za tehničke radnike sa srednjom i nižom stručnom spremom

Na osnovu Odluke V.D. Direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srbije br. 16450 od 26.10.2021. godine, čl. 7., 8. i 9. Posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač RS, Autonomna pokrajina i jedinica lokalne samouprave („Sl. gl. RS“ br.96/2019), a po osnovu konkursa objavlјenog dana 27.10.2021. godine na internet stranici Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, internet stranici Nacionalne službe za zapošlјavanje i na internet stranici Ministarstva zdravlјa Republike Srbije, obaveštavamo vas da su Odlukom v.d. direktora br. 17577 od 16.11.2021. godine, u radni odnos na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca za 2 tehnička radnika sa nižom stručnom spremom izabrani sledeći kandidati:

TEHNIČKI RADNICI SA NIŽOM STRUČNOM SPREMOM – 2 IZVRŠILACA:

I za Kovid bolnicu

Za raspisana 3 radna mesta za pomoćne radnike na nezi bolesnika na ostalim bolničkim odelјenjima na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca za Službu za tehničke i druge poslove Odsek održavanja Kovid bolnice izabrana su 2 kandidata budući da nije bilo više prijavlјenih kandidata:

  1. Ivan Milosavlјević
  2. Andreja Banković

TEHNIČKI RADNICI SA SREDNјOM STRUČNOM SPREMOM

II za Univerzitetski klinički centar Srbije

  • Za raspisana 2 radna mesta za frizera-berberina na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca nije izabran nijedan kandidat budući da se jedini prijavlјeni kandidat za ovo radno mesto nije pojavio na razgovoru sa komisijom.

Kandidata koji je konkurisao, a nije se pojavio na razgovoru sa komisijom molimo da podigne svoja dokumenta u roku od deset dana od dana objavlјivanja ovog obaveštenja u prostorijama Službe za pravne poslove, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,
V.D. DIREKTORA
prof. dr Milika Ašanin