Rezultati konkursa na određeno vreme za pomoćne radnike sa srednjom i nižom stručnom spremom za Centar za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja - UC

Na osnovu Odluke V.D. Direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srbije br. 2185 od 17.02.2023. godine i čl. 7., 8. i 9. Posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač RS, Autonomna pokrajina i jedinica lokalne samouprave („Sl. gl. RS“ br. 96/2019), raspisan je konkurs i objavlјen dana 20.02.2023. godine na internet stranici Univerzitetskog kliničkog centra Srbije i na internet stranici Nacionalne službe za zapošlјavanje, a dana 21.02.2023. godine na internet stranici Ministarstva zdravlјa Republike Srbije, te vas obaveštavamo da su Odlukom v.d. direktora br. 3674 od 13.03.2023. godine, u radni odnos na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca za 2 pomoćna radnika sa srednjom stručnom spremom i na određeno vreme radi zamene privremeno odsutnih zaposlenih do njihovog povratka na rad za 2 pomoćna radnika sa nižom stručnom spremom izabrani sledeći kandidati:

POMOĆNI RADNICI SA SREDNјOM STRUČNOM SPREMOM – 1 IZVRŠILAC:

I za Centar za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja - Urgentni centar

- za raspisana 2 radna mesta za berberina sa srednjom stručnom spremom na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do 3 meseca izabran je jedan kandidat i to:

  • Goran Marković

POMOĆNE RADNIKE SA NIŽOM STRUČNOM SPREMOM – 2 IZVRŠILACA:

I za Centar za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja - Urgentni centar

- 2 spremača-higijeničara na određeno vreme radi zamene privremeno odsutnih zaposlenih do njihovog povratka na rad za rad u Odseku za održavanje higijene

  • Olivera Bajkić
  • Milovan Radosavlјević

Svim kandidatima koji su konkurisali, a nisu primlјeni u radni odnos zahvalјujemo se i molimo da podignu svoja dokumenta u roku od deset dana od dana objavlјivanja ovog obaveštenja u prostorijama Službe za pravne poslove, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,
V.D. DIREKTORA
prof. dr Milika Ašanin

anin