Aleksandar Vučić obišao povređenog Nenada Mitrovića

Teško povređenog Nenada Mitrovića, aktivistu SNS, koji je danas hitno primljen u Urgentni centar KCS, popodne je obišao predsednik SNS i potpredsednik vlade Srbije, gosp. Aleksandar Vučić, u pratnji direktora Urgentnog centra, dr Zlatibora Lončara.

Nakon što je obišao Mitrovića, koji je sa teškim povredama glave smešten na odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra, gosp. Aleksandar Vučić kratko se obratio predstavnicima medija: “Ovo je još jedan u nizu napada na članove SNS i sramni bilans nasilničke i vulgrane kampanje koja se vodi protiv naše stranke. Mogu svima da poručim - ukoliko neko veruje da je jači od države, u velikoj je zabludi”. On je dodao da fizičko nasilje, kao i bilo koji drugi oblik pretnji nisu metod političke borbe, nedopustivo je, istako je Vučić, da bilo ko, bez obzira na to koje političke stavove zastupa, ugožava sigurnost, zdravlje i život drugih ljudi.

Kako je ranije u toku dana saopštio direktor policije Milorad Veljović, oko 10 časova na području mesne zajednice Jabuka, aktivista SRS Petar Vujasinović iz tog mesta, napao je Živorada Mitrovića i njegovog sina Nenada. Tom prilikom Nenad je zadobio teže povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar KCS, gde mu je ukazana sva neophodna medicinska pomoć.

 

(Medjia centar KCS, 21.april, 2013.)