Obaveštenje o prijemu dipl. ing. građevinske/arhitektonske struke, šefa magacina, PR menadžera, i faktirista u radni odnos na određeno vreme do 3 meseca

Po osnovu konkursa objavljenog na internet stranici Ministarstva zdravlja RS, na internet stranici Nacionalne službe za zapošljavanje i internet stranici Klinničkog centra Srbije dana 24.02.2017. godine, obaveštavamo vas da se Odlukom v.d.direktora br. 4069 od 17. 03.17.godine


I U radni odnos na određeno vreme u trajanju od tri meseca za radno mesto diplomiranog inženjera građevine ili arhitekture za Službu za tehničke i druge poslove u Klinički centar Srbije prima kandidat:
1. Andrija Perović

II U radni odnos na određeno vreme u trajanju od tri meseca za jednog PR menadžera za Upravu i sekretarijat u Klinički centar Srbije prima kandidat:
1. Ivan Jojkić

III U radni odnos na određeno vreme u trajanju od tri meseca za jednog šefa Odseka centralnog magacina u Klinički centar Srbije prima kandidat:
1. Radoš Zečević

IV U radni odnos na određeno vreme u trajanju od tri meseca za 2 izvršioca na radnom mestu fakturista za Službu za ekonomsko finansijske poslove u Klinički centar Srbije primaju sledeći kandidati:
1. Marina Milijančević
2. Jasmina Nikolić

Svim kandidatima koji su konkurisali, a nisu primljeni u radni odnos zahvaljujemo se i molimo da podignu svoja dokumenta u roku od deset dana od dana objavljivanja obaveštenja u prostorijama Službe za pravne poslove, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,

V. D. DIREKTOR
Doc. dr Milika Ašanin