Obaveštenje o prijemu u radni odnos na određeno vreme

Po osnovu konkursa objavljenog na internet stranici Nacionalne službe za zapošljavanje i internet stranici Kliničkog centra Srbije dana 05.10.2016. godine i internet stranici Ministarstva zdravlja dana 11.10.2016. godine, obaveštavamo vas da se Odlukom v.d. Direktora br.16663 od 18.11.2016. godine.

 1. U radni odnos na određeno vreme u trajanju od tri meseca za radno mesto referenta za kadrovske poslove za Službu za pravne poslove prima kandidat:

 1.  Danijela Pavlović

2. U radni odnos na određeno vreme u trajanju od tri meseca za radno mesto tehničkog sekretara za Centar za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja – Urgentni centar prima kandidat:

 1. Maja Vujošević

3. U radni odnos na određeno vreme u trajanju od tri meseca za radno mesto servirke za Klinički centa Srbije primaju kandidati:

 1. Snežana Dujaković
 2. Marica Gajić

4. U radni odnos na određeno vreme u trajanju od tri meseca za radno mesto spremača za Klinički centar Srbije primaju kandidati:

 1. Sandra Dimitrijević
 2. Ružica Cvetanović
 3. Olivera Ristić
 4. Snežana Rašić
 5. Dragica Đorić
 6. Jovana Stanković
 7. Suzana Vujić
 8. Snežana Marinković
 9. Jelena Stajić
 10. Sanja Ljubičić
 11. Marija Jovanović
 12. Dragana Bežanović
 13. Vera Terzić
 14. Andrijana Đorđević
 15. Olja Dubravac

Svim kandidatima koji su konkurisali, a nisu primljeni u radni odnos zahvaljujemo se i molimo da podignu svoja dokumenta u roku od deset dana od dana objavljivanja obaveštenja u prostorijama Službe za pravne poslove, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,
V.D. DIREKTOR
Doc. dr Milika Ašanin