Rezultati konkursa za prijem u radni odnos na neodređeno vreme - sistem inženjer, stručni saradnik za administrativne poslove i referent za administrativne poslove

Po osnovu konkursa objavljenog dana 11.05.2017. godine na internet stranici Kliničkog centra Srbije, a dana 12.05.2017. godine na internet stranici Nacionalne službe za zapošljavanje i Ministarstva zdravlja RS, obaveštavamo vas da su Odlukom v.d.direktora br. 8437 od 15.06.2017. godine, u radni odnos na neodređeno vreme sa probnim radom od 3 meseca za izabrani su sledeći kandidati:

 za radno mesto sistem inženjera – 3 izvršioca za Službu za tehničke i druge poslove:

  1. Filip Amović, dipl. ing. poslovne informatike
  2. Aleksandar Živančević, dipl. ing. poslovne informatike

za radno mesto stručnog saradnika za administrativne poslove za Službu za tehničke i druge poslove – 1 izvršilac

  1. Tamara Pejović, diplomirani menadžer

za radno mesto referenta za administrativne poslove za Službu za tehničke i druge poslove – 1 izvršilac

  1. Petar Kljajić, novinar - saradnik

Za jedno radno mesto – sistem inženjer nije načinjen izbor i novi konkurs biće raspisan u narednom periodu u skladu sa pozitivnim propisima.

Kandidati koji su primljeni u radni odnos po ovom konkursu biće pozvani od strane Službe za pravne poslove radi potpisivanja ugovra o radu u narednih 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.

Svim kandidatima koji su konkurisali, a nisu primljeni u radni odnos zahvaljujemo se i molimo da podignu svoja dokumenta u roku od deset dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja u prostorijama Službe za pravne poslove, radnim danima od 08.00 do 15.00 časova, na osnovu arhivskog broja predate dokumentacije.

S poštovanjem,

V.D. DIREKTOR
Doc. dr Milika Ašanin